CHINEES JAPANS RESTAURANT LOTUS TIEL

CHINEES JAPANS RESTAURANT LOTUS TIEL All You Can Eat!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Japans Restaurant Lotus Tiel. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:13 Netjes afgeleverd en het eten was heerlijk! Dit is voor herhaling vatbaar!
24 apr 2022 om 22:55 Bezorging was 15 min na de afgesproken tijd. De sushi was te warm in de bakjes gedaan, waardoor de sausjes gesmolten war. Sommige sushi waren uit elkaar gevallen en de tonijn kwam niet vers over. De stukjes ossehaas is niet geleverd. Ben beter gewe
24 apr 2022 om 20:21 Het vlees was niet heet meer. En er was ook saus uit het bakje gelopen, wat een behoorlijke smeerboel gaf. Advies om beter sluitende bakjes te nemen, die ook de warmte beter vasthoudt.
23 apr 2022 om 20:12 We hebben genoten.
21 apr 2022 om 17:01 Lekker en sneller dan verwacht.
17 apr 2022 om 20:55 De sushi's waren veelste groot gesneden en vielen allemaal uit elkaar. Zonde! Wel eens betere sushi gehad van Lotus.
11 apr 2022 om 13:53 Eten was weer superlekker zoals altijd. Alleen de verpakking was opengesprongen. En geen stokjes.
2 apr 2022 om 9:08 Sushi viel constant uit elkaar. Rijst was helaas nat en sompig. Keer hiervoor hebben we uitstekend gegeten, gisteravond viel vies tegen en dan betaal je voor 2 personen €65.
31 mrt 2022 om 22:16 Wederom surimi in de Chicken pokebowl, als ik dat had gewild had ik wel de krab besteld.. Tevens erg veel mayonaise gebruikt en zo gemixed in de rijst en "groentes" dat ik het niet eens weg kon halen.. Sorry maar ik bestel niet meer...
25 mrt 2022 om 21:18 We hadden geen stokjes gekregen :)
22 mrt 2022 om 11:44 Eten en bezorging waren top niks op aan te merken.
1 mrt 2022 om 9:01 Er zat vis bij mij poké bowl met zelfs een afgesneden garnalenstaart.. terwijl ik zonder vis besteld heb.. en de zure komkommer stonk ontiegelijk naar asbak en zo smaakte het ook.. echt heel slecht.