CHINEES JAPANS RESTAURANT LOTUS TIEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 295 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Japans Restaurant Lotus Tiel. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2024 om 19:56 Viel tegen. Ik had 2 porties gefrituurde vis besteld en kreeg maar 1 portie van 7 stukjes vis, waarvan er ook nog 2 te klein en veel te hard waren
28 apr 2024 om 11:35 Was goed.
14 apr 2024 om 6:04 Geen aanrader
30 mrt 2024 om 20:17 Was wat aan de late kant en vers.... ik vraag het me af
26 mrt 2024 om 22:45 Stelt je nooit teleur. Echt lekkere en goeie sushi! Er stond 50-70 min en het was er al binnen 30 min. Echt een aanrader !
9 mrt 2024 om 20:01 Nooit meer
9 mrt 2024 om 19:28 Bezorger stond ook nog eens twee huizen verderop aannte bellen. Was gewoon weer weggegaan als ik hem niet aangesproken had.
8 mrt 2024 om 20:59 Vaker iets besteld maar bestelling nog nooit op tijd geleverd. Mail ontvangen dat om 18.51 bezorgd zou worden. Na 3 x bellen 19.35 uur bezorgd.
4 mrt 2024 om 23:12 Was erg lekker graag de volgende keer dezelfde qualiteit ! Groetjes dennis
4 mrt 2024 om 12:59 Om 19u kreeg ik een melding dat de bezorger onderweg is en om 20u stond hij aan de deur. Gebeld met het restaurant maar de eerste keer werd er opgehangen en tweede keer bellen zei de medewerker dat de bezorger onderweg is. Waarom? Is onbekend
23 feb 2024 om 19:35 Snel geleverd smaakt goed. Altijd goed bij Lotus.
13 feb 2024 om 19:35 Lekker en vers. Warm en koud gescheiden Ook de bezorger was vriendelijk.