CHINEES JAPANS RESTAURANT LOTUS TIEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 192 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Japans Restaurant Lotus Tiel. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:55 Kwaliteit prima, helaas erg lang op moeten wachten.
27 nov 2022 om 20:09 2 uur later pas bezorgd na 2 x gebeld te hebben en het eten was bijna koud
27 nov 2022 om 19:44 Bezorgtijd van meer als 1 1/2 uur is niet acceptabel. Eten was redelijk. Al vond ik de vis in de sushi wel ruiken, dus niet vers.
8 nov 2022 om 22:09 Ik ben wat beters gewend van Lotus. Helaas kan ik kan deze keer helaas niet zeggen dat we lekker hebben gegeten. Sommige van de sushi was oud en zag er niet lekker uit smaakte ook niet lekker. Helaas..... dat ben ik echt niet gewend van Lotus....
3 nov 2022 om 21:52 Verse sushi en nette tijdige bezorging
23 okt 2022 om 12:17 heerlijk was het en precies op tijd bezorgd!
16 okt 2022 om 22:13 Eten was niet al te warm en heb begrip dat het wat langer duurt wat betreft bezorging op zondag maar als je je eten pas krijg na een uur nadat je een berichtje krijg dat het onderweg is gaat er ergens iets niet goed!!!
14 okt 2022 om 22:31 Bezorging was het enige dat goed was. Warme hapjes waren niet warm, koude hapjes waren nat en slap. Schandalig slecht. Zelf maar een pizza in de oven gedaan om nog wat eten binnen te krijgen.
8 okt 2022 om 12:49 Goede waarde voor je geld.
2 okt 2022 om 9:12 Wij bestelden voor een later tijdstip. Bestelling stond overduidelijk al een tijd klaar, tempura was zacht en rauw vis warm doordat t bij elkaar in een box zat. Als je zsm laat bezorgen heb je dit waarsch niet en zal het prima te eten zijn.
24 sep 2022 om 20:50 Sushi viel tegen en heb langer langer moeten wachten totdat de bezorger kwam
6 sep 2022 om 15:57 Top kwaliteit alles supervers en heerlijk van smaak. Prijs kwaliteit een 10